torstai 26. syyskuuta 2013

Viikko 4

Iltapäivällä kävin kävelylenkillä, joka sopivasti ajottui kahden sadekuuron väliin (kiitos Pekka Pouta,tänään olit oikeassa!!)Siitä virkistyneenä tein kaikki niin ihanat kotityöt uudella energialla, jonka jälkeen kaivoin vaatekomerosta esille Jumpsuitin (tuon aikuisten "potkupuvun"), pukeuduin siihen ja on se vaan paras kotiasu:rento,lämmin ja mukava....Sytytin pari tuoksukynttilää ja aloitin neljännen koulutusviikon tapahtumista kirjoittamisen..
Tiistaina palattiin Markkinointiin,oikeastaan mainontaan ja mainoksiin,käytiin läpi teoriaa,lehtimainoksia,hyviä ja mitään sanomattomia,mutta parhaiten päivästä mieleen jäi yllättäen iltapäivän piristys,hauskat mainoslauseet!!!(kannattaa googlettaa) 
Ja tietysti myös ne vanhat tutut Sloganit kuten:"Sanokaa Fazer kun haluatte hyvää tai
Ole tarkka ota Pirkka.


Mainontaa Oulun torilla..




















Päivä loppui vähän aiemmin,joten tehtiin Kirsin ja Sannin kanssa kirpparireissu Huittisiin.
Käytiin kattomassa uus juuri avattu,jonka nimeä en kylläkään muista,mutta jos sielläpäin liikkuu kannattaa ehdottomasti piipahtaa,ihan ajan kanssa,hyvältä vaikutti.
Keskiviikkona oli Visuaalisen suunnittelun vuoro, käytiin läpi Sommittelun säännöt,mallit jne,..mutta heitänpä tähän nyt sanoina hiukan sisältöä:Struktuuri,Tekstuuri,Vertikaalinen,Diagonaalinen,Symmetria,Rivi,Rytmi,Jännite,Tasapaino,
Kultainen leikkaus ja Valo ja Varjo..Mielenkiintoista,tykkäsin!!!
Päivän aikana otettiin myös Skype-yhteys SHT-tukkuun ja päästiin esittelemään meidän suunnitelmat toimeksiantajalle.Hyvin meni ja kaikki hyväksyttiin!Perjantain etätehtäväksi "lankesi"-Värioppi.Ideoita mieleen alkoi tulla ihan älyttömästi toteutuksesta,materiaaleista ymv..ja jossain kohtaa oli pakko painaa jarrua!Ei kuitenkaan liene tarkoitus tehdä uutta opusta väriopista by:Anne Haapsaari,mutta inspiroiva tehtävä siis,johon saan melko varmasti aikaa kulumaan,kun vielä eilen  nukkumaan mennessäkin ideat pyöri päässä ja oli vaikeeta saada unta.
Tänään Torstaina oli sitten Jarmon päivä eli aiheena Tietotekniikka ja Power point.
Se vaan on ollu mun lemppari,ja tänään se tuli todistettua että on edelleen.Mun "ekassa"esityksessä oli aiheena Marimekon uusi kopiointi epäily..(Jälleen...)?!?!



Kaupunkinäkymällä kuvitettu kassi on ostettu Barcelonasta.
Marimekon Hetkiä-kuosi


( Vertaa itse...)











































Ja TONTUT, jotka  vaan oli niin hauskaa laittaa pompsahtelemaan dioihin...(omaa kivaa/väsymystä) Mielelläni olisin tähänkin  malliksi "työn" tuloksia laittanut, mutta kun kotona ei ole power pointtia,täytyy jättää väliin,harmi  =(   Ehkä lisään myöhemmin..















Niin tontuthan tuli siitä kun saatiin kuvat Sht-tukun power point esitystä varten..eli Joulutunnelmissa..alkua pidemmälle ei siinä esityksessä päästy..mutta jatkuu ens viikolla...


Ai niin,tänään juotiin paljon kahvia ja arvottiin myös "perjantai"pullo,nyt se olis ollu dooleyssiä,nami, mutta ei ollu onni suosiollinen tälläkään kertaa ;)


Tosiaan tekstin kirjoittamisen aloitin jo alkuillasta ja nyt kun kello on 22.37(muutama keskeytys tullut tässä välissä..) on hyvä päättää tämä päivä ja tämä viikko Eurassa.Kaunista yötä ja hyviä unia!








1 kommentti:

  1. Ihana kirjoitus. Kiitos unihiekasta ;). Täällä väriopin tehtävä valmis, huh huh, saas nähdä tuleeko uni ollenkaan. Ihanaa pitkää viikonloppua!

    VastaaPoista