keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Karmaton keskiviikko..

Tunteikas koulupäivä takana..naurua,pettymystä,melkein itkuakin(onnistuin pidättämään hammasta purren)..kiukkua..sekavaa siis..välillä on aivan kamalaa olla tunne-ihminen ja joskus oon toivonut että ei olis mitään tunteita,olis vaan..mutta eipä taitais elämä olla kovin antoisaakaan sen jälkeen..
Aamulla käytiin kahvit juomassa seurakuntatalolla kiitokseksi,ja kuuntelemassa palautetta kirjasto-projektista,hyvää palautetta ja aiheesta,mutta hienoa että kassa oli kilissyt enemmän kuin odotusten mukaan,onnistuttiin!Sen jälkeen koululle ja kiukkua purkamaan,astioita vasaralla kappaleiksi ja palasista tekemään taidetta..saneerauslaastia,palasia..laastia..joo..,ehkä huomenna kuvia..?!silloin on maalauksen vuoro..ja tykkäsin tai en..näyttelyyn työt menevät anyway tammikuussa!
Pieni paussi tuli kirjoittamiseen,mun pikkunen(14.v.)tuli kotiin mukana äidille ostamansa yllätys!
No nyt ne kyynelkanavat ei sitten enää pysyneet kiinni..hän oli ollut jouluostoksilla ja halusi tuoda jotain mullekin...mietti vielä antaessaan,"että jos tää ei sovi väreihin"..voi ei,väreillä ei kyllä tässä kohtaa ole yhtään mitään merkitystä!








































Unohdin täysin mitä vielä piti kirjoittaa,mutta luulen että ei se mitään niin tärkeää ollut..
Huomenna viimeinen koulupäivä ja sitten joululoma!Luvassa ainakin paljon arvontoja,maalausta ja yksi yritysvierailu..palaan asiaan,ehkä vähemmän tunteet pinnassa... :)







1 kommentti: