keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Uusi visu,vanha visu

Tänään olikin varsin mielenkiintoinen päivä,koska tiedossa oli yhteistä työskentelyä loosien parissa uuden visu-ryhmän kanssa.No,pienoinen pettymys oli että uusista oli paikalla vain kolme henkilöä..
Kuitenkin heistä kolmesta sain yhden kaveriksi(Sarin) eikä tarvinnut yksin ahertaa.
Kari oli suunnitellut meille eilen looseihin aiheet ja nimenomaan niin että oltiin pois omalta mukavuus alueelta..vai mitä mieltä olet kohdallani seuraavasta tehtävän annosta:
Rautakauppa:työkaluja,harkkoja..värimaailma aiheeseen sopiva ja kohderyhmänä miehet!?
Myös Sarille tämä oli uusi aihealue,mutta hänen osaltaan toiminta oli kyllä loistavaa,potentiaalia tähän koulutukseen riittää,sen voin tämän päivän perusteella sanoa.
Aloitettiin homma tuttuun tapaan siitä että kerättiin tavaroita joita koululta löytyy ja joita mahdollisesti voitaisiin käyttää.Värimaailma selkisi aika nopeasti..mustaa,harmaata ja yksi tehosteväri,miehinen oranssi!Sari sai idean katseenvangitsijasta,ryttäsi hopeapaperin ja tuputteli siihen mustaa maalia..kuvastaa ryttääntynyttä peltiä..tykkäsin ideasta.Päätimme tehdä esillepanon,ei näyteikkunaa,koska kysessä oli rautakauppa..en muista nähneeni niissä hyvännäköistä ikkunaa..tai onko niissä edes sellaista??
Musta-hopea takaseinä,oranssit "hyllyt",harkoista tehdyt rappuset,joille aseteltiin työkaluja ymv,työmaavalaisin jne..siinä se..meidän rautakauppa-loosi :) 


Vieläkin on hiukan vaikea tajuta,että en ole menossa enää koululle..ovien sulkeuduttua tänään,sinne jäi monta hyvää visu13 muistoa..Haikeaa..
Huomenna vietetään iltatilaisuus,jonne ajattelin laittaa päälle vähän parempaa Seppälää ;D
Kun vielä viimeistä kertaa nähdään koko porukalla...meidän visujengi♥

6 kommenttia:

  1. Kai niittasitte kaiken kunnolla kiinni ;). Haikeaa on, mutta eihän sitä vielä edes kunnolla tajua, että tähän tää ajanjakso tosissaan loppuu. Nähdään huomenna :D

    VastaaPoista
  2. Tottakai,tarpeeksi niittejä joka loosiin ;) Huomiseen :D

    VastaaPoista
  3. Mä tein Anne vaan niinkuin mua ohjeistettiin ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivasta päivästä. En olisi parempaa paria voinut saada: harvemmin yhden päivän tuttavuuden perusteella voi sanoa että yhteistyötämme tulee ikävä (yhden yön jutut ovat sitten asia erikseen...).
    Sain todella paljon ideoita ja vinkkejä, suorastaan ahmin niitä, ja maltan tuskin odottaa että pääsen soveltamaan perimätietoa käytäntöön.
    Hauskaa iltaa teille kaikille!

    VastaaPoista
  5. Kiitos sinulle Sari,hienoa kuulla että päivä antoi sen mitä lähdettiin hakemaan.
    Toivottavasti teidänkin porukka kasvaisi pian määrältään,koska itsekin olen oppinut niin paljon asioita muilta.Ei uskoisi miten lyhyt aika vuosi on ja kuinka nopeasti se kuluu,kun ollaan nyt tosiaan lopettamassa tätä elämän vaihetta..eilen oli vaikea ymmärtää ettei ole enää menossa kertaakaan koululle,että nyt oli se viimeinen kerta.
    Iltaa odotan jo innolla,naurua ainakin on luvassa :)

    VastaaPoista