perjantai 31. lokakuuta 2014

Aikaansaamattomuutta ja elämän pieniä iloja

3 viikkoa ja 2 päivää viimeisestä postauksesta..kertoo siitä,kuinka vähän asioita olen tässä kuussa saanut aikaiseksi..nekin asiat joista pidän,kuten kirjoittaminen tänne on jäänyt tekemättä.Niinkuin kaikki muukin töiden ulkopuolella.Lokakuu on kuukausi joka vie vuodesta toiseen kaiken mukavan mennessään:valon,lämmön ja energian,sen kaiken,mitä kaltaiseni ihminen tarvitsee..Väkisinkin kaikki negatiiviset asiat nousevat ajatuksiin eikä niitä vastaan jaksa edes taistella,ei tässä kuussa,josta onneksi tänään on se viimeinen päivä ja mikä parasta se on perjantai.(Ja muistutettakoon nyt että tämä on minun mielipiteeni kyseisestä kuusta,kaikki eivät tunne samoin eikä tietysti pidäkään!)
Liian monta päivää ja viikkoa meni synkistellessä(kyllä,minäkin joskus teen niin),mutta onneksi viime viikonloppu toi piristystä,kun perjantaina tuli treenattua alkavaa pikkujoulukautta varten,ja huomasin illan mittaa että treeniä tarvitaan vielä paljon lisää;)
Hauska "maakuntakierros" tehtiin ja yksi kohde oli tämä kyseinen paikka..tunnistatko?


Kiitos ihanaiset illasta,ehkäpä joskus otamme uusiksi :D
Lauantai menikin levätessä,mutta sunnuntaina kävin rakkaan ystäväni kanssa syömässä,Amarillossa tottakai,jonka jälkeen käytiin katsomassa elokuva:Seitsemän sietämättömän pitkää päivää.Hyvä kuvaus siitä miten perhe voi olla se pahin tai paras..ainakin se on aina olemassa,halusit tai et!
Tämä viikko onkin kulunut tätä päivää odotellessa,viikolla tuli surullisia uutisia töitä koskien(jotka kuulin radiosta ajaessani töihin),YT-neuvottelut koko Suomen henkilökuntaa koskien alkavat maanantaina,edessä on siis epätietoisuuden täyteiset 6 viikkoa mitä tuleman pitää.
Kyselyjä itsellekin on jo tullut,että mitä jatkossa jne..mutta kun en tiedä,niin toivoisinkin että kyselyt jätettäisiin sikseen,aika näyttää miten käy ja varmasti mediakin siitä sitten infoaa ajallaan.
Tähän päivään:P niinkuin perjantai ja vapaapäivä :) Aurinko paistoi joten päätin lähteä pihalle,"töihin"tottakai!Lehdet sai kyytiä ja treenistä kävi sen verran käsivarsissa tuntuu,mutta vihdoinkin tehty.



Iltapäivällä heitettiin kaatopaikka keikka,iso kuorma,miten niin on kertynyt turhaa tavaraa?


Nyt on sitten aikaa levätä..tällä kertaa ansaitusti :)Ja tuli kyllä hyvä mieli kun vihdoinkin sai jotain aikaiseksi.
Huomenna on pyhäinpäivä ja vuosi sitten samaiseen aikaan Kortelaan ilmestyi kummitus..tapahtuuko huomenna jotain yhtä mystistä?
Illalla Amarillossa olisi Aurinkobileet ja esiintymässä Timo Kotipelto ja Jani Liimatainen,luvassa heviä covereiden ja oman tuotannon merkeissä..ehkäpä tie kulkee sinne..vain yksi este on enää edessä:No money,no funny!:(
Sormet ja varpaat ristiin että ongelma ratkeaa;)
Nyt lienee tekstiä tarpeeksi,käyhän tämä näinkin että 3 viikkoa kerralla...
Hauskaa perjantain jatkoa..kurpitsoilla tai ilman!

6 kommenttia:

  1. Hei ihanuus, kyllä olenkin odottanut postaustasi ♥. Aikast' magee kuva kierrokselta. Antoisaa ja ansaittua viikonloppua :D

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla että edes joku odottaa♥Antoisaa viikonloppua,Kirsi muru♥

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä Anne pimeään syksyyn!! Mä alan aina itse kuunnella doom-metallia tähän aikaan vuodesta, kurjuuden maksimointia? ;)

    VastaaPoista
  4. Syksyn pimeys on kyllä masentavan synkkä. Ei ihme jos tänään ainakin aamulla tuli Turkuun ajaessa bongailtua pihoilla koristevaloja :)

    VastaaPoista
  5. Oi koristevalot on ihania..tai sitten ihan kamalia,makunsa kullakin,mutta kunpa niitä ilmestyisi pian lisää tähän synkkyyteen!:D Itse olen löytänyt kyllä mainoksista juuri ne valomainos-sivut..tosin eräs henkilö täällä kotona mainitsi että pitäiskö osasta hankkiutua kenties eroon ennenkuin hankkii uusia..mmm..ehkä ;)

    VastaaPoista