perjantai 9. tammikuuta 2015

A niinkuin...

ARKI...
alkoi minulla ja monella muulla keskiviikkona..Loppiaisen jälkeen..oli siinä ollut aikaa köllötellä ja unohtaa arkiset askareet ja sotkea vuorokausirytmi,joka on itsellä vieläkin sekaisin..onneksi olen saanut aloittaa työt vasta puoliltapäivin,muuten olis ollu kyllä todella hankalaa.Uni tulee vasta aamuyöllä kahden jälkeen ja kun herätyskello soi kymmeneltä,se soi liian aikaisin:)Viimeiset kolme arkipäivää on mennyt kaikki samalla rytmillä..herätys klo.10,kahvinkeitin päälle,telkkari päälle,Emmerdalet täytyy edes puolella silmällä nähdä;) Kahvia..meikit,vaatteet..aamupala(uusi ruokavalio pakottaa tähän!)bussiin 11.30 ja töihin..siellä herääminen,ja täys tohina päälle:D ...noin 19.15 kotiinpäin,salkkarit (hahaa..) ja iltasalaatti& 0,5 l vesi..sitten jotakin typeriä ohjelmia ja toivomus että tänään väsyttää ajoissa..mutta ei..tulee ajatuksia,ideoita,unelmia..kissat tappelee(rakkaat paskiaiset!!)..eikö tänäänkään saa nukuttua ajoissa?...tupakalle..yön kauneus..(tämän jälkeen ehkä sitten..) paluu sänkyyn...mies kuorsaa...aamuvuorolainen (raukka)..ei uni tule vieläkään..lopulta maailman kaikki mahdolliset lampaat laskettuani olen nukahtanut ja eikö ihminen muka ole aktiivinen nukkuessaan.. hampaitani olen ainakin narskutellut niin että leuat on kipeät aamulla...kannattaako siis lomailla ollenkaan,vai tekeekö "tiukka" arkinen rytmi sittenkin ihmisestä kaikin tavoin kyvykkäämmän ja aktiivisemman..omalla kohdallani vastaus on: Kyllä!
Kalenteri joka tapauksessa vaihtui uuteen..tyhjään..2015,täynnä mahdollisuuksia..se on itsestä kiinni miten sen täytät...ja hienointa on,että se heti tammikuusta alkaen alkaa täyttymään..tulee muitakin merkintöjä kuin työvuoroja:) En enää harrasta uudenvuodenlupauksia..(johtuisko iästä?) ..mutta asioita voi tehdä toisin..paremmin.
Tänä vuonna haluan ottaa itseni haltuun..pistää ruotuun!
Haluan näyttää hyvältä,voida hyvin,ja rakastaa läheisiäni paremmin kuin ennen..kovat panokset..eikö?...mutta vain itsestäni kiinni..pystynkö?
Kalenterissa parhaita on päivät joita odottaa...esimerkiksi kuun lopussa vietettävät tuparit..tai 10.2.odotettavissa oleva reissu Tampereelle...tai ehkä jo huominen..jolloin mahdollisesti karkaan kotoa;D(tai jos en sittenkään..)
Jännittävää viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Itsekään en ole tehnyt uudenvuodenlupauksia ja vuosi on alkanut tyhjyydellä, sekä turhautumisella. Mutta onneksi ideoita on syntynyt ja kiitos, että osan niistä saan toteuttaa kanssasi ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä se tästä lähtee,aivan varmasti..Loistavia ideoita olet saanut ja nyt mullakin on mitä odottaa,kiitos sinulle ystävä-rakas♥

    VastaaPoista