torstai 26. maaliskuuta 2015

Siivouspäivä

Vapaat alkoi ja miten ihanasti..siivoaminen odottaa,tottakai!Pimeä aika on piilottanut alleen paljon,ja ihmettelen miten epäsiistiksi tää meidän koti onkaan päässyt,ilmeisesti ei olla niin hirveesti välitetty,on ollu jotain tärkeämpää..Aiemmassa elämässä olin ihan himo siivooja.Silloin kun asuin vielä yksin,mulla oli niin puhtaat lattiat että sieltä ois voinu surutta vaikka syödä.Myöhemmin ei enää pölyt ymv.haitannut,mutta tavarat piti olla just niillä paikoilla mihin olin ne määritellyt...tänä päivänä..inhoan siivoamista ja tavaraa lojuu jokapuolella,saunastakin on tullut mun pukeutumishuone,vaatemäärästä päätellen.
On hyvä että on tavoitteita,haluaisin että tää koti muuttuu sellaseksi,että tänne voi jopa päästää muita ihmisiä :)  
Mutta siihen ei ihan tämä päivä vielä riitä,ehkä Toukokuussa on valmista ;D
Ihailenkin niitä henkilöitä,jotka käy töissä,hoitaa pieniä lapsiaan ja siitäkin huolimatta koti on aina viimesen päälle puhdas ja siisti!No,jostain minunkin täytyy aloittaa ja hyvä musiikki taustalla auttaa...toivottavasti!


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta: yksin ollessa ja vielä ensimmäisen lapsen kanssa jaksoi siivota ja järjestellä tavaroita, nyt koitan milloin kenenkin saada mukaan siivoukseen kun yksin ei huvita :)
    Ja tosiaan; mistä näitä vaatteita oikein tulee??? ;D

    VastaaPoista
  2. Lohduttavaa kuulla että en ole "ongelmani" kanssa yksin ;D

    VastaaPoista