torstai 18. kesäkuuta 2015

Hämeenlinnan huumaa..

Viime lauantaina pakkasin kukkareppuni ja lähdin innokkaana kauan odotetulle tyttöjen reissulle Hämeenlinnaan.Kirsi oli hoitanut kaikki matkan järjestelyt,joten osakseni jäi vain saapua sovittuun paikkaan sovittuna aikana,helppo tapa matkustaa,harvemmin näin.
Hämeenlinnan rautatieasemalle saavuttiin ennen yhtä ja oli aamupalan aika,missäs muualla kuin aseman baarissa.
 





Kun saatiin vielä yksi osallistuja mukaan matkaan,lähdimme upealla taksilla kohti kauneushoitola Artemis City Spata,jossa meitä odotti mielikuvamatka naiseuteen ja lopuksi tuote-esittely."Puutarhat"on nyt kunnossa,mutta tuota ihme ainetta,mineraalisuolaa iholle en ole vielä testannut.






Tämän jälkeen kaupan kautta kotiutumaan Hotelli Emiliaan,ja valmistautumaan lähtöön ravintola Piparkakkutaloon,josta meillä oli pöytävaraus.












Listalta valitsin juomaksi lasillisen samppanjaa sekä ruoaksi:Päivän kalaa päivän hintaan,joka oli siikaa.Mahtava makuelämys,kunpa ravintola ruoka maistuisi aina yhtä hyvältä.




Sitten alkoikin vapaa-ilta,jossa ei ollut suunnitelmia.
Matkalla Piparkakkutalo-Emilia pysähdyimme useamman kerran,otettiin matsi Aliastakin,ja takkiin tuli,ei onneksi niin pahasti kuin alkuun näytti.
Häviöön saattoi vaikuttaa nämä "Karhu-Kaverit",tai sitten ei :D 



Kiva valaisin ideakin löytyi..




Hotellilla "piipahtamisen"jälkeen odotti Hämeenlinnan huumaava yöelämä.
Tässä kohtaa voisin todeta että:"En kommentoi"!,mutta kerrottakoon että itselleni selkisi mitä on kreisibailaaminen,mitä tapahtuu kun pelikaani lentää turbiiniin ja että Hattula kuuluu Hämeenlinnaan,sillalailla.
Sunnuntaina ankea kotiinpaluu,tämä junan ikkunasta otettu kuva kuvastanee sitä hyvin.


Tunnelmalliseen Hämeenlinnaan jäi pieni pala sydäntä,ehkä saan sen sitten takaisin kun jonainpäivänä sinne muutan..edelleen muutan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti