torstai 4. elokuuta 2016

Pitsilauantai

Viime viikko Raumalla vierähti perinteisen pitsiviikon merkeissä..ihanaa miten tämäkin pikkuruinen kalastajakylä herää edes kerran kesässä!
Iloisia ihmisiä,ilmaiskonsertteja,pitsimissit,tapahtumia siellä ja täällä..ja kaikki huipentuu tietty Mustan pitsin yöhön,joka ei kuulemani mukaan tänäkään vuonna jättänyt ketään kylmäksi ;) Itse en hulinaan mukaan lähtenyt,koska lauantaina oli vielä työvuoro hoidettavana,se viimeinen ennen 2 viikon lomaa!
Seesteinen päivä..aamulla oli jopa yksinäistä ja tunnit tietysti pitkiä...se tunnettu odottavan aika!Vihdoin vapauduttua suunta oli selkeä..syömään ja terassille!
Amarilloon..sisällä oli aivan täyttä joten syöminen sai hetken odottaa..terassille siis.
Olin manaillut että kyllä varmasti lauantaina sataa kun mun loma alkaa..ja hetken istuttuamme vettä tulikin ihan riittävästi,mutta tosiaan kerran kesässä kaikki on Raumalla kavereita,tutut ja tuntemattomat,joten sopuisasti kaikki mahtuivat aurinkovarjojen alle sateen suojaan,hienoa!




Kesä kuivaa sen minkä kastaa..totta..ei aikaakaan kun aurinko paistoi taas..ja illalla tuskin kukaan mitään sadetta muistikaan.Toinen toistaan mukavampia juttukavereita..miehiä ja naisia,nuoria ja vanhoja..kumpa useammin olisi noin!
Lopulta päädyimme sisätiloihin syömään..



.. ennen siirtymistä kanalin varteen kuuntelemaan iskelmää...lippuja emme ostaneet..meille kelpasi pussikalja,kesä-ilta ja hyvä tausta musiikki :D Ette usko miten hyvältä Arttu Wiskari kuullosti?!? Ilta päättyi torin laidalla sijaitsevaan anniskeluravintolaan..hyvä loman aloitus!
Tämä viikko on menny lorvaillessa ja haaveillessa..tiistaina oli synttärit ja lähtölaskenta kohti nelikymppisiä alkoi..ei sillä etteikö juhlasuunnitelmia olisi jo,mutta onneksi on vuosi aikaa kehitellä "yhteissynttärit"-työnimellä kulkevaa hanketta lisää(nuorempi tyttäreni täyttää ensi vuonna elokuussa 18) ja järjestää lopulta kunnon bileet,ainaki kerran vielä 8)
Onnellista loppuviikkoa..toivottavasti sadepäiviä tulee lisää,jotta voi rauhassa katsella Rion Olympialaisia sisätiloissa..jollei,nautitaan auringosta..♥ei kuumuuttakaan enää kauaa kestä!

https://www.youtube.com/watch?v=uoNQe2HVcoI 









 

2 kommenttia:

  1. Itselle pitseistä tulee mieleen heti ilta, jolloin törmäsimme yhteen kaveriin ja... ;) Mukavaa loman jatkoa! =)

    VastaaPoista
  2. =D totta..minäkin muistan jokseenkin kummasti juuri sen illan..hauskaa oli♥ Ja kiitos..harmi että loma kuluu liian nopeasti ja kohta ollaan taas töissä..nähdään varmaan lauantaina,ja taas on hauskaa ;)

    VastaaPoista