perjantai 25. lokakuuta 2013

Täydellinen Kahvinautinto







Aamulla pomppasin pirteänä ylös sängystä,eilinen Vilman kanssa vietetty aika ei siis vaikuttanut tähän päivään millään muotoa ;) Aloin heti perinteisten aamutoimien jälkeen työstämään etätehtävää,ja sain sen aika nopeasti valmiiksi kun teksti oli jo kutakuinkin valmiina päässä,vaati enää vain kirjoittamisen.Eli tosiaan OBH NORDICAN uutuus GRAVITY-kahvinkeitin oli mainos ja keitin pääsee heti meille kun vaan koulutusrahat joku kaunis tai vähemmän kaunis päivä tilille ropsahtaa.
Meidän jääkaapin oveen on ilmestynyt tulostettu A4  paperi otsikolla:The Good Wife´s Guide..mmm,mitähän se mahtaa tarkoittaa..ihmettelen?! :)

Lopuksi vielä sanoja tuntemattomalta,ilman niitä en nyt olis tässä koulutuksessa mukana.. ja hyvää musiikkia...Toivottavasti viikonlopusta tulee juuri sellainen kun toivoitkin siitä tulevan!

-Yhtenä aamuna sitä herää ja huomaa että enää ei ole aikaa tehdä niitä asioita,joista on aina haaveillut ja joita on aina halunnut tehdä,elä siis tässä hetkessä ja toteuta unelmasi nyt!-(Tuntematon)






(Kirsi meitä todella tarvitaan auttamaan noiden videoiden teossa... ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvä biisivalinta jälleen, potentiaalia bändillä on vaikka muille jakaa, mutta ne videot, ne videot... Eiköhän meillä Anne ole työharjoittelupaikka katsottuna ;). Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se nyt siltä vaikuttaa että yhteistä projektia pukkaa :)

    VastaaPoista