torstai 24. huhtikuuta 2014

Liiketoimintaa

Eilen ja tänään on oltu liiketoimintaan liittyvien asioiden parissa,tai no kunnolla vain tämä päivä..keskiviikko oli jotenkin niin täynnä hässäkkää kun Katjan lisäksi myös Anne oli paikalla osan päivää, ja kävi vielä halukkaiden kanssa läpi tutkintoon ja harjoitteluun liittyviä asioita ja muutenkin joillakin oli ajatukset vielä jossain aivan muualla kuin itse aiheessa..myönnetään... ;)
Eilinen aloitettiin tekemällä vertaisarviot kukkakauppa-suunnitelmista,mulla ei ollut paria joten jouduin arvioimaan yksin,mutta hyvää on helppo arvioida,ja juuri tuon kyseisen Kirsin ja Sonjan suunnitelman omistaja olisi sitten valinnut toteutukseen,tosin kaikissa suunnitelmissa,myös mun ja Hetan oli jotain hyvää,ja armolliset olivat myös arvioitsijoiden kommentit meidän suunnitelmasta,kiitos siitä,ei ollut helppo homma ei!
Sitten mentiinkin itse asiaan elikkä liiketoimintaan,käytiin läpi yritysideaa ja liikeideaa.Lisäksi juteltuani Annen kanssa sain selvyyttä muutamaan kysymykseen näyttöä ajatellen ja muutenkin pois asioita mielen päältä,ja niin keveni taakka hartioilla. Helpottaakseni vielä taakkaa,otin kotiin tultuani itseäni niskasta kiinni ja tein enkun etätehtävät pois alta,nyt ei sitten olekaan enää kuin pienoismalli,mutta hyvä että voin nyt keskittyä siihen täydellä teholla,ja kun Päivi pienen puhelun jälkeen antoi vielä tärkeää lisäaikaa sen valmiiksi saamiseen on huomattavasti helpompaa taas hengittää :)
Sitten torstaihin eli:tänään tapasimme yhden meidän arvioitsijoista,eikä hän ainakaan vaikuttanut mitenkään pelottavalta :D Saimme myös tilasuunnitelmamme takaisin ja tietty ne arviot,"hiukan" harmitti mutta realistinen se oli,ei voi mitään sille enää:(
Kertauksen vuoksi käytiin läpi myös eri yritysmuodot ja tutustuttiin yrityksen perustamiseen liittyviin asioihin..Siinäpä sitä..tuli aika sekalaista tekstiä mutta ehkä siinä jotain asiaakin on tällä kertaa..eikä pelkkää huvia ja humpuukia;)
Huomenna meitä on oikein mini-porukka paikalla,4 todennäköisesti ellei joku vielä jää pois!Tehdään Susannan kanssa kuvakollaasia menneiltä opiskelukuukausilta..saas nähdä mitä saadaan aikaan :)

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvä, kun sait puhuttua lisäaikaa pienoismallille, ei tarvii niin paljon stressata sitä :). Kutistuihan se porukka vielä, mutta näillä mennään. Kiva päivä silti edessä - nähdään pian ♥

    VastaaPoista
  2. Oikein arvasit..tosi kiva päivä meillä olikin!♥ Me kolme ja Susanna sekä nopeat kollaasit ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi kivaa... Ja kiitos sun analyyseista, helpotti huomattavasti. Oikein ihanaa ja stressitöntä viikonloppua ♥

      Poista