lauantai 24. toukokuuta 2014

Antennas to hell

Nyt kun vihdoinkin pystyn,palaan hetkeksi eiliseen..Katja kävi moikkaamassa melkein hetimiten,kun oltiin saatu liike avattua,mikäs siinä jutellessa,kun kaikki on mennyt enemmän kuin hyvin,lause:olen hieman erilaisessa tilanteessa kuin muut toistuu..tiedä sitten hyvällä vai pahalla..;)toivottavasti hyvällä!Katja oli myös tyytyväinen että keksin sloganin meidän myymälän puolesta..katsotaan miten sloganin käy,jokaisesta myymälästä siis yksi lähti eteenpäin ja tietty hienoa että tällä kertaa meiltä juuri se harjoittelijan keksimä!!! Eilinen työpäivä tuntui ensimmäistä kertaa tosi pitkältä..mahtoiko johtua lämmöstä myymälässä +28 ja sama ulkona..jonne tietysti kovasti halusin..Sain vapaa illan kun tyttäreni lähti yökylään ja hetken mietittyäni,mitäs muutakaan kun keskustaan ja terassille.Hienoja on nuokin illat kun lähtee yksin liikkeelle..tulee uusia tuttavuuksia :) Tarkoitus oli tulla kotiin sieltä terassilta,mutta ei se ihan niin mennytkään..kotona vasta neljän jälkeen ja ei niin hyvin voivana,tietty!:(
Mutta irtiotto enkä kadu yhtään,vaikka tänään onkin ollut pää hieman!kipeä..Onneksi Jehovan todistajat kävivät ovella lukemassa pienen pätkän raamatusta,kuinka taas maailma pelastuu ja kuinka täällä on niin hyvä olla..lupasivat tulla paremmalla ajalla uudestaan..just joo tervetuloa ;D
Pari tuntia ja pääsee taas jännäämään Suomen puolesta,tunnustan että ehdin myydä maani tossa surkeita alkusarjan pelejä katsoessa,mutta nyt on taas kaikki mahdollista ja jokatapauksessa vähintään pronssi peliin! 
Otsikko viittaa yhtyeeseen nimeltä:Slipknot..nuoremman tyttäreni lempi bändi!
Itselle aika vieras,en oikein allekirjoita heidän tyyliään,mutta vokalistin toinen yhtye Stone Sour kyllä uppoaa..eikä käy kieltäminen että Corey Tayloria katselee kyllä mieluusti ilman naamaria!!! ;)Vai mitä?




6 kommenttia:

  1. Hyvä biisihän tää oli, eikä ollenkaan huonoa katsottavaakaan :). Toivottavasti illan peli sujuu myös katsottavasti... Itse olin "irtiotolla" viime lauantaina ja tuttavuksia syntyi myös, vähän liiaksi asti.

    Koska voit paljastaa sloganin? Jännityksellä odotan...

    Ihanaa viikonloppua ja tsemppiä peliin ♥

    VastaaPoista
  2. :) katsotaan miten sloganin käy..viikonloppu on jälleen kulunut nopeasti,illalla vielä jännätään peliä,onhan se aivan uskomatonta että suomi pelaa finaalissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomaton juttu tosiaan :). Jännittävää loppuiltaa...

      Poista
  3. Jännitystä varmasti on luvassa,meinas äänestäminenkin unohtua,mutta onneksi vielä kerkes viime hetkellä tietty,ja sopiva ehdokas löytyi vaalikoneen avustuksella ;D

    VastaaPoista
  4. Slipknotista puheen ollen, kuunteles biisi "Snuff"...aika hieno.

    VastaaPoista
  5. Kuuntelin ja kyllä myönnän että oli hieno biisi,ihokarvat nousi pystyyn..joten kiitos vinkistä,kannattaa joskus katsoa niin sanotusti "pintaa syvemmälle"

    VastaaPoista