tiistai 6. toukokuuta 2014

Paluu todellisuuteen :)

Kaksi päivää työssäoppimista takana ja olo on tyytyväinen..paljon uudistuksia on työpaikalla mun poissaollessa tapahtunut ja muutokset jatkuvat.En luonnollisesti voi tänne blogiin kirjoitella tarkemmin mitä,mutta paljon on oppimista ja sisäistämistä.Ihanaa on ollut nähdä tuttuja kasvoja ja hymyjä ja selkeää iloa mun takaisin tulosta,vaikkakin harjoittelijan roolissa tällä kertaa mutta kuitenkin ;)Huomaa että on tullut taas seisottua ja käveltyä kahdessa päivässä varmaan enemmän kuin puolen vuoden aikana yhteensä joten jalat on ollut aika koetuksella ja kipeät nukkumaan mennessä,mutta eiköhän se tästä lähde kun vauhtiin päästään :D 
Palatakseni vielä koulu juttuihin ja viime viikkoon..pienoismallini tein Vappuna joten meni hieman erilaisissa merkeissä se juhla tällä kertaa..äiti oli kylässä myöskin tiistaista sunnuntaihin,perjantaina grillailtiin meidän nuorison kera ja lauantaina pippaloitiin koulutuksen "päättäjäis"tunnelmissa Hannan luona,joten menoa ja meininkiä on riittänyt..nyt onkin ollut suorastaan outoa palata töistä tyhjään kotiin ("palata töistä kotiin" on sekin ollut jo kummallista!)Vielä olis viimeinen etätehtävä odottamassa,mutta sillä on kivasti palautus aikaa, joten ei hätää.


  
 
Huomenna homma jatkuu töissä,en vielä tiedä mitä tuleman pitää mutta työpäivä alkaa 9.30 ja päättyy 16.30, jos ei toisin sovita,sillä mennään nyt sitten heinäkuuhun asti :)

4 kommenttia:

  1. Kivoja yksityiskohtia, varsinkin jalkalamppu ja verhotkin näyttää hyvälle :D. Me selvittiin sittenkin, jee. Hienoa, että saat nukkua aamulla pitkään... Itsellä nää "työajat" miten sattuu ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä että tuli valmista,olisi voinut olla paljon parempi,mutta ei nyt ole :D Sun oli kyllä mahtava!
    On kyllä kiva näin -ei aamu ihmisenä- nukkua hieman pidempään.Kyllä "miten sattuu" työajatkin kuulostaa hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, vinkkaahan sille ystävällesi, että laittaa mulle sitä meiliä mahdollisimman pian. Parhaat ajankohdat on täyttymässä :)

      Poista