torstai 20. marraskuuta 2014

Annemaist touhuu..

Torstai illassa mennään jälleen..viikot kuluu mielettömän nopeasti ja kohta saa oikeesti alkaa odottamaan joulua..ihanaa!
Tänään ajattelin ihan tosissaan tehdä jotain viikon päästä edessä olevan näyteikkuna projektin hyväksi..tein jopa pikaiseen eilisen työpäivän päätteeksi varsinaisen "visualistin värikartan";D


Palataan sen verran ajassa taaksepäin,että silloin kun hehkutin että ikkunan saa ideoida itse,niin saa kyllä,mutta tietyllä tyylillä,joka on tällä kertaa talonpoikaistyyliä..ja osa materiaalista tulee valmiina,kuten:tausta "julkku",lahjapaperit paketteihin sekä vaaterekki,unohtamatta myynnissä olevia tuotteita ja markkinointimateriaalia..joo,tietysti tapani mukaan yritin vielä hiukan tyylisuuntaa muuttaa sellaiseen:"vanhaa mutta luksusta" enemmän barokkityyliin,suunnitelmani oli mielestäni loistava,joulukuusikin olisi ollut vihreän sijaan "kultainen",mutta se ehdotus ei mennyt läpi,joten nyt on mentävä tällä:)
Hienoa tässä on ollut se että koko porukka on ideoinut ja se on meidän yhteinen juttu,eikä vain yhden ihmisen harteilla,vaikkakin lopullinen päätösvalta onkin toteuttajalla itsellään :)
Ja viimeisen sanan sanoo tietty aluevisu;) Työkaverini hommasikin jo aivan ihanat vanhat sukset ja sauvat ja on muutenkin aktiivisesti katsellut ympärilleen ja kysellyt mitä olisi saatavilla,upeaa!
Yksi pakkomielle mulla on ollut mitä sinne ikkunaan pitää! saada...eli jonkinlainen kelkka..
ja tänään kirpparikierroksella mun toiveeni täyttyi..ja nyt tämä löytöjen löytö on minun!




Ikkunakeikan jälkeen kelkka saa paikan meidän olohuoneesta kesään asti♥
Ikkunaan kuuluu perinteinen joulukuusi,joka valojen lisäksi tarvitsee koristeita..tietenkään en halunnut niitä markettikoristeita tällä kertaa vaan jotain muuta ja niin vanhat joulupallot sai uuden ilmeen,kun päällystin ne valkoisella ja punaisella langalla..mielestäni tuli paremman näköisiä kuin aiemmin :) Ja nyt toivon että muutkin haluavat juuri nämä pallot!




Toinen koriste on tietysti mielestäni,mikäs muukaan kuin tälläinen kultainen sydän..
..tässä voi olla jotain tuttua vuoden takaisesta askarteluvaiheesta ;)


Niitä tuli taivutettua ja maalattua illan mittaan 8 kappaletta,jotka kuivuu nyt tuolla mun miehen punttipenkissä;),uskon hänen olevan kuivumispaikka valintaani erittäin tyytyväinen.
Ihanasta Lehto-langasta ajattelin kutoa peiton..joko ikkunaan tai kotiin,mutta hyvännäköistä lankaa jokatapauksessa,ja kun en viime talvena kutonut ollenkaan,nyt on hyvä herätellä sitäkin "taitoa".


Meillä on lojunut jo jonkin aikaa 2 käsittelemätöntä puuhyllykköä muoveissaan tuolla eteisessä ilman käyttötarkoitusta..nyt mulla muhii teräsvilla-omenaviinietikka-seos muutaman tai useammankin päivän (haisee muuten aivan järkyttävältä!)..


..josko sillä sitten saisi hyllystä tehtyä vanhan näköisen edullisesti ja sen jälkeen voisi ottaa käyttöön.
Huomenna on tarkoituksena löytää hieno tuoli joka sopii kuusen vierelle ikkunaan ja on oikean henkinen.. toivottavasti löytyy..ja se "the thing"..joka saa kaikki pysähtymään..se voisi olla jotain liikkuvaa..tänään näin valitettavasti vain kakskytsenttisen ääntä pitävän joulupukin..:/ja epäilen että se pukki olisi uupunut aika pian..kuukausi kävelyä ympäri ikkunaa vois olla liian suuri haaste tuolle made in china tuotteelle;)
Anyway,mulla on pitkästä aikaa kaikinpuolin hyvä olla (puhelinkin toimii..) ja alan jo epäillä että mitä mun aamupalaan on oikein lisätty kun näin hyvältä tuntuu? :D
Toivottavasti tämä energinen ja hyväntuulinen fiilis jatkuu,sitä onkin ollut jo ikävä:)



2 kommenttia:

  1. Huh huh, oletpas ollut ahkera :). Hyvältä kuulostaa ja näyttää. Ihanaa viikonloppua löytöjen parissa Anne

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi..Hyvää loppuviikonloppua;)

    VastaaPoista