torstai 27. marraskuuta 2014

Hurmaava Jouluikkuna

Tänään se sitten vihdoin toteutettiin,meidän myymälän pitkään suunniteltu jouluikkuna..ennakkoon lukuisia tunteja itse kultakin kului tietty jo valmisteluihin..(tavaroiden etsiminen/kuskaaminen,joulukuusen koristeiden tekeminen..jne..ja suunnittelu,kun muutaman kerrankin ikkuna tai osa sitä meni uusiksi)
Aluevisualistin sanoin:"suuresti olette lähteneet liikkeelle"..ja miksi ei ,jos kerrankin on mahdollisuus annettu?! ;) 
Yksin en tätä ikkunaa olisi pystynyt toteuttamaan,en edes sen rakentamista,johon kului tunteja aikaa..Leenan avustuksella ja opastuksella;) (hänellä on "vain 20.v. "kokemusta somistustyöstä..) saimme ikkunan yhteistyöllä valmiiksi kuudessa tunnissa!,kun Laura vielä teki yksin kaikki lahjapaketit meille,kertonee se että ihan pienestä ikkunasta ja projektista ei ollut kyse..mutta lopputulos on kaiken nähdyn vaivan arvoinen..Hurmaava jouluikkuna!
Meinasi taas herkkä puoleni nousta esille,kun olimme katsomassa ikkunaa ulkona ja pariskunta kävellessään ohi pysähtyi,kääntyi takaisin ja sanoi että:teidän paras jouluikkuna koskaan..he jäivät ihastelemaan vielä ikkunassa olevia vanhoja tavaroita...niinhän sen juuri piti mennä..pysäyttää,ja toivottavasti houkutella sisälle asti!
Kuvat on jälleen "kännyllä" otettu,eikä parhaita mahdollisia,mutta laitan ne,kun olen niin luvannut..suosittelen kuitenkin tulemaan paikan päälle katsomaan ja näkemään jokaisen pienenkin yksityiskohdan :) 











Huomenna on vapaapäivä,tarkoituksena tehdä joulu kotiin(kin) ja iltapäivällä nauttia elämästä..kuinkas ollakaan ystäväni kanssa syöden ja perään tietysti teatterissa katsotaan hyvä elokuva.Lauantai ja sunnuntai meneekin töissä..niin ja tulihan tällä viikolla se oikea tutkintotodistuskin ja stipendihakemus lähti hetimiten postiin :DMoney,money money...
Hurmaavaa loppuviikkoa!♥

2 kommenttia:

  1. Oi, oi ku näyttää hyvälle. Jos ei olis niin kiire, vois tulla paikan päälle katsomaan. Oikein antoisaa viikonloppua Anne-rakas ♥

    VastaaPoista
  2. ♥Kiitos..harmi ettet kerkeä paikan päälle katsomaan,ymmärrän kyllä että kiirettä pitää.Antoisaa viikonloppua halin kera:)

    VastaaPoista