torstai 6. elokuuta 2015

Ajan patinaa ja hemmottelua..

Edelliset päivät ovat olleet ihania..kyllä,vaikka lomakin loppui.. :) 
Perjantai oli vielä jokseenkin seesteinen Raumalla...






Lauantaina pääsin yllättäen synttäriajelulle luottokuskin kanssa...tosiaan pitkäaikainen haaveeni ajelusta ilman määränpäätä toteutui,tässä iässä!Nuoruudessani ajeltiin paljon,millon minnekin..se oli hienoa aikaa se,mutta lauantainen hienoine maisemineen täydenkuun aikaan teki suuren,erilaisen vaikutuksen..pääsin paikkoihin joissa en ole käynyt..pieniä,mutkaisia teitä pitkin,jotka on ihan parhaita,sillon kun istut kyydissä ja saat vaan katsella maisemia,lempimusiikkia kuunnellen tottakai.
+9 astetta synttäripäivääni edeltävänä yönä on myös sellainen harvinaisuus jota en ole ennen kokenut.. toivottavasti en koekaan ihan seuraaviin vuosiin!!!!















Sunnuntai...syntymäpäivä..taas yksi vuosi hurahtanut huomaamatta..valkoiset neilikat,nuo "kuoleman kukat" ruukussa,lautasella finger foodia parhaimmillaan(tortilla sipsejä,rapeaksi paistettua kanaa,cheddar kastiketta,tomaattisalsaa,punasipulia,creme fraichea,jalapenoviipaleita,marinoitua paprikaa..)jälkiruoaksi tyttäreni tekemää juustokakkua johon hän näki paljon vaivaa eikä kakku olekaan maistunut niin hyvältä aikoihin,tuskin koskaan..siinä oli tunnetta mukana!
Kyljessä kunnon tummapaahtoinen kahvi kermalla tottakai!
Ja yhdessäolo..voiko enempää toivoa??



Maanantai-aamu..järjetön säikähdys alkuun..mikä hitto täällä soi??? Herätys..niin,mikäs muukaan..sängystä ylös ihmeen pirteänä jopa??Hyvin jaksoin päivän,vaikka rytmi oli ja on edelleen siinä että aamuyöllä ennen kolmea ei nukuta ;) 
Tiistai aamu kauneine auringon paisteineen ei tuonut helpotusta..ei edes Batteryn jälkeen..plääh..mutta sitten työkaverini tullessa töihin ja ojentaessa suklaarasian(ei ihan perinteisen) synttäreiden vuoksi alkoi löytyä virtaa..tollaset yllärit on ihania.. tuli tosi hyvä mieli!Ai niin,kiitos vielä teille jotka onnittelitte ja loput jotka ette,todennäköisesti ette uskaltaneet;D tai sitten vaan unohditte,ymmärrän!


Illalla kotiin päästyäni odotti jälleen yllätys..keltaiset ruusut,lempiruokaa,kylmää juomaa..ja kylpyhuone ja vessa putipuhtaat,kaikki paikat imuroitu!!!
Olisipa töistä kotiintulo aina tällaista;) 


Tänään aamu oli lämmin..harmitti lähteä kahdeksaksi tunniksi sisätiloihin ja kun vapauduin satoi vettä..tottakai!!Huomenna on vapaapäivä ja päätin etttä istun takapihalla vaikka väkisin...sitten eteeni tuotiin pieni rasia..joka sisälsi..nämä!


Joku taitaa tietää että hävitän korviksia oikein urakalla :D 
Huomenna tuskin enää yllätyksiä luvassa,mutta kohteena Pyhämaa ja ystävät,sen jälkeen ehkä vielä pitsaa ja Lattea pikkusiskoni työpaikalla Uudessakaupungissa..
Sanoiko joku joskus että:Elämä on ihanaa??No nyt minäkin tiedän että voi olla...♥
 

4 kommenttia:

  1. Myöhästyneet synttärionnittelut Anne :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ystäväni♥,toivottavasti kesän kiireiden jälkeen kerjetään istua alas ja viettää iltaa yhdessä,sitä odotellen.. :D

    VastaaPoista
  3. Lauantain upea kuu tuli myös koettua kun palasimme itä-suomen reissulta kohti kotia. Huikea!
    Pääsimme katsomaan Imatran kosken pauhuntaa ja siinä ennen porttien aukaisua ei voinut kun ihmetellä sitä kalloista, syvää ja ajoittain hyvinkin julman näköistä pohjaa joka veden täyttyessä näytti kauniilta ja voimakkaalta.
    Elämä on <3

    VastaaPoista
  4. Vau..toi itä-suomi on mulle edelleen niin suuri arvoitus.siinä missä kasitien varsi on niin läpeensä koluttu :D..ja totta elämä on ♥

    VastaaPoista