torstai 13. elokuuta 2015

Trendiherkkua ja arkista aherrusta..

Tämä viikko on varmaan ollut monelle aika ankea..lomat rupeaa suurimmalla osalla porukasta olemaan ohi,koulut alkoivat,kun taas kelien puolesta kesä on vasta täällä..
Itse olen kyllä tänään vapaapäivällä ollessa nauttinut,kun ei ole ollut niin kuuma,eikä edes satanut,mutta jos intiaanikesä viikon päästä yllättää,ei haittaa,olen ollut maltillinen ja kesäloman pisin jakso on vielä edessä,siitä täytyykin ottaa kaikki irti että jaksaa taas pitkän syksyn ja talven..suunnitelmia on,mutta palaan siihen myöhemmin.
Tänään innostuin tekemään pizzaa,tuota lempiherkkuani,jota voisin syödä surutta vaikka päivittäin.Harmittaa että Raumalla ei ole tällä hetkellä yhtään ravintolaa,mistä saisi hyvää pizzaa,joten jos haluaa hyvää täytyy tehdä itse,tai lähteä muualle syömään!
Olin aiemmin kuullut pizzapohjasta,joka tehdään kukkakaalista ja nyt päätin kokeilla.Tosiaan arkisesta kukkakaalista on tullut vuoden trendikkäin vihannes..kukapa olisi uskonut... :D 
Hieman epäuskoisena aloitin...noinkohan vaan yhdestä raastetusta kukkakaalista(400g),yhdestä kananmunasta ja desistä parmesaanijuustoraastetta syntyy maukas pizzapohja..mutta kyllä vaan..pohja uuniin..25 minuuttia,jonka jälkeen täytteet oman maun mukaan..itse laitoin paprikaa,punasipulia,miniluumutomaatteja ja pepperonia,juustoraastetta tottakai ja uuniin vielä vartiksi.
Pizza oli todella hyvää ja täyttävää,kuitenkin ilman ähkyn tunnetta..ruokajuomaksi mikään muu ei sovi paremmin kuin jääkylmä olut!Kokeilkaa ihmeessä rohkeasti..viikonloppukin on edessä :)


Oma viikonloppuni on työpainotteinen..niin huominen kuin lauantaikin tulee kulutetuksi siellä..lisäksi lauantaina kummipoika tulee yökyläilemään,joten kotoilua loput mitä töiden jälkeen aikaa jää.
Piristin muuten itseäni tänään uusilla kengillä..kuukausi sitten sain elämäni ensimmäiset Converset,joista olin haaveillut 13-vuotiaasta asti..!
Tänään ostin toiset,työkäyttöön sopivat..syksyisen harmaat..


Jos jatkan samaan malliin,vuoden päästä tossuja löytyykin jo aikamoinen kasa :D
Hyvää loppuviikkoa!


 

2 kommenttia:

  1. Pitäisikö kokeilla? Ilman että mainitsee lapsille mitä pohjassa on.. =P
    Mukavaa viikonloppua sinne myös teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Suvi,mukavasti viikonloppu on sujunut..suosittelen kokeilemaan,voit vaikka tehdä itselle oman pitsan kukkakaalipohjalla ja sitten muulle perheelle perinteisen..reilu peli,eikös? ;D Meinaan Jassukin mainitsi että tykkää enemmän perinteisestä pohjasta,vaikkei tämäkään huonoa ollut,kun kyselin mielipidettä :)

    VastaaPoista