tiistai 4. helmikuuta 2014

Näyteikkunassa osa 2

Eilen ahkeroitiin Raumalla näyteikkunoiden parissa.Niinkuin aiemmin mainitsin,meidän ryhmä hääräsi Koti-Vakassa,ikkunatuotteina Marimekon pyyhkeet.Valmista tuli muutamassa tunnissa ja oltiin lopputulokseen tyytyväisiä,tärkeintä tietenkin että myös omistaja oli :)






Kun ikkunat oli valmiit lähdettiin syömään Amarilloon ja sen jälkeen kierrokselle katselemaan ja ihastelemaan Vanhan Rauman sisustusliikkeitä.Kodinonni on liike josta itse kovasti tykkään ja arvostan Johanna Närvää naisyrittäjänä.
 



Tälläkin kertaa liikkeessä käydessä tuli aika syviä huokauksia,niin paljon kaikkea ostettavaa olisi ollut.Kodinonnen blogiin kannattaa myös käydä tutustumassa:)
Sellaista eilen,tänään on vapaata koska hygieniapassi löytyy jo entuudestaan,huomenna Katja ja sopimusoikeus,palataan ;)


2 kommenttia:

  1. Kiitos eilisestä, oltiin kyllä ripeitä :). Ja iso kiitos kuuluu ammattitaidollesi nukkien kanssa. Meilläkin olisi voinut olla taustalla jotain, mutta toisaalta ei liikkeen muissakaan ikkunoissa ole. Hyvä tuli, vaikka vähän hermoiltiin etukäteen.

    VastaaPoista
  2. Niinpä,tuo myymälän näkyminen taustalla on kyllä aina haasteellinen juttu,varsinkin kun hyllyissä ei ole sitä tavaraa mitä ikkunassa on,mutta näillä mennään:)

    VastaaPoista