keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Elämä on..

..ainakin suuria tunteita..iloa,surua,pettymyksiä,onnistumisia,luopumista.. mutta ennenkaikkea rakkautta!Ja sitä kukaan muu ei voi puolestasi tehdä,vain sinä päätät kuka on rakkautesi arvoinen.
Äidin rakkaus on noussut tällä viikolla pintaan..huomenna esikoiseni täyttää 18(olin hänen ikäinen kun pidin häntä ensimmäistä kertaa sylissäni..),ja vaikka napanuora on minunkin osalta jo katkaistu aikoja sitten,huomenna se viimeistään on niin,onhan hän "aikuinen nainen",minun pikku prinsessa!Hellyttävää oli tietysti että hän kysyi teenkö kakun hänelle..tottakai..se lienee vähintä enää mitä voin tehdä hänen hyväkseen!
Huomenna tehdään myöskin hieman paperitöitä..vihdoinkin neiti pääsee suorittamaan Raumalle Hiusalan perustutkintoa,meidän perheeseen oma kampaaja,olen enemmän kuin innoissani;)joten opiskelupaikka vahvistetaan,mahtavaa!
Mitä opiskeluun tulee,muistaakseni olen itsekin työssäoppimassa :D 
Ale-aika on alkanut meidän myymälässä,joten ei mitään muuta merkillistä siinä,kuin se että, kaikki on sujunut yllättävän helposti,eikä paniikkia ole ollut niinkuin aiempina vuosina..
Sain luvan bloggailla työssäoppimisesta ja laittaa kuvia myöskin blogiin,hienoa!
Ajattelinkin perustaa ihan uuden blogin sitä varten..(Think Positive kun on nykyisin enemmän muuta kuin opiskeluun liittyvää..eikä se vissiin muutenkaan sitä päivänvaloa kestänyt :DJoten tästä tulee jatkossa päiväkirja mun elämästä,jos se jotain kiinnostaa!)
Tulossa on mahtava Store Experience-projekti johon pääsin mukaan..viikolla 30 häärätään Raumalla ja viikolla 32 pääsen päällikön pariksi Uudenkaupungin myymälään,hienoa,eikö???(Olenhan vain harjoittelussa;) )
Kuitenkin mieletön tilaisuus minulle,ja mitä syksy tuo tullessaan jää nähtäväksi,paljon on itsestäni kiinni mutta ainakin somistamon uudelleen suunnittelu on jo mielessäni alkanut..vähän mittauksia ja mittakaavaa niin kyllä se siitä  :)
Nyt on miniloman aika..pitkästä aikaa 4 päivää vapaata..
HAUSKAA JUHANNUSTA!
XOXO... ♥

4 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa :). Oikein ihanaa ja rentouttavaa Juhannusta ♥

    VastaaPoista
  2. Eikös ;) Nautinnollista juhannusta sinulle myös♥ mietin tuota otsikkoa ja nyt hoksasin että hetkinen..elämä on..niin,unelmia ja niiden toteuttamista.. niinhän se oli ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on :D. Vielä, kun kaikki muutkin uskaltaisivat toteuttaa unelmiaan...

      Poista
  3. Aivan totta ja välillä itsekin pitäisi uskaltaa vielä hieman enemmän

    VastaaPoista