lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannuksena tapahtunutta..

Tämä juhannus on ollut poikkeuksellinen,koska olemme viettäneet sitä kokonaisuudessaan vain ja ainoastaan omassa kodissa ilman suurempia suunnitelmia ja kaikessa rauhassa.Ja huomaa että on kannattanut..rentouttavaa kun ei ole kiire ja ennenkaikkea ei ole pakko tehdä mitään,jos ei halua.
Tottakai ollaan muisteltu hienoja festarivuosia ja muita menneitä juhannus tapahtumia,sisko lähetti koosteen kuvia viime juhannuksesta ja sai nauraa vedet silmissä,oli sen verran upeita otoksia :D
Torstaina grillailtiin ja syötiin kakkua kun esikoinen omasta mielestään vihdoinkin!saavutti täysikäisyyteen edellyttävät 18 ikävuotta ;) Ja tottakai pitihän se skumppakin avata,hyvää marjaista kyykkyskumppaa Italiasta,hinta-laatu suhde viimesen päälle kohdillaan.
Torstai-yönä pihaamme ilmestyi juhannusvieraita,ja ne ovatkin kotiutuneet meidän pihalle hyvin,ehkä pysyvästi.Luin viime kesänä jostakin lehdestä,että siilit tykkäävät kostutetuista kissanraksuista.Vein tietysti jo silloin kipon pihalle,mutta en siilejä nähnyt,lähiympäristön kissoja kyllä:)Nyt tilanne on muuttunut ja ristimänimiltään-Boss ja Michael Jackson,syövät kiposta meistä pätkääkään piittaamatta,Boss kuljeskelee terassillla muina "miehinä"meidän läsnäollessa..Michael on arempi,ja nimi tuli hänen erikoisista nykivistä liikkeistään.. Että tämmöstä juhannusta ja vielähän sitä on jäljellä..nautitaan♥



4 kommenttia:

  1. on kyllä,hauska seurailla niiden touhuja :)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli kans (pihamme)historian eka siili muutama viikko sit. Onkoha joku siili-invaasio menos?? Kaveri löyty kissahäkistä ja vissiin tuli ihan hyvin toimeen kollien kanssa :)

    VastaaPoista
  3. Siltä se nyt vaikuttaa :) tulevat näköjään hyvin juttuun lajista piittaamatta ;D

    VastaaPoista