lauantai 23. elokuuta 2014

23.8

Eilen saatiin meidän pienet kodin muutokset valmiiksi..paljon siivoamista ja kiitettävän iso kaattis-kuorma saatiin aikaiseksi,eikä homma tosiaankaan siihen jäänyt,mutta nyt täytyy vain odotella paluuta palkkatyöhön että voidaan tehdä isompia hankintoja/muutoksia.Nämä muutokset kun tehtiin siis jo olemassa olevilla tavaroilla,joita fiksattiin alennusmyynneistä tehdyillä tekstiililöydöillä,projekti olohuone/makuuhuone tuli maksamaan 48 € Ja tätä tekstiä todella kirjoittaa nainen,joka vuosi sitten ei olisi moiseen edes ryhtynyt,periaatehan silloin oli vielä,että uutta ja valmiina,mutta huomaa että jonkin ihmeen koulutus on tehnyt kun nyt tehtiin näin :)






Kohta lähdetään Laitilaan grillailemaan(viimeistä kertaa tänä vuonna!!!) ja palju lämpiää illan mittaan,päästään istumaan iltaan rakkaan ystäväpariskunnan kanssa ja jos vanhat merkit paikkansa pitää,nukkumaan mennään aamuviiden jälkeen♥ Iloista lauantaita! :D


3 kommenttia:

  1. Turhaan ei olla opiskeltu :D. Oikein ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  2. Olen kaivannut sinua Anneli... Mun puhelin hajos ja kaikki numerot meni sen myötä hukkaan. Laitatko mulle viestiä niin aletaan punomaan juonta viikonlopun suhteen? P.S. Myös auto on rikki!

    VastaaPoista
  3. Oi Kirsikka niin minäkin sinua..puhelin hajosi mullakin mutta numero on tallella:)
    Laitan viestiä ja punotaankin hyvät juonet;)

    VastaaPoista