perjantai 29. elokuuta 2014

Shopping Night

Eilen vietettin meidän myymälässä Shopping Nightia kello 17-19..kuvia sitten kun ne minulle asti päätyvät ;) Jännittävä ilta,olinhan vastuussa suunnitelmasta,aikataulusta ja toteutuksesta,huomioiden tietysti kaikessa tekemisessä ennalta annetut yleiset ohjeet..jätin näyttösuunnitelmani viime viikon torstaina Annelle,ja viikko siitä oli jo näytön paikka.Niinkuin aiemmin sanoin,tottakai nopealla aikataululla edetään kun minusta on kyse.
Aloitin tutustumisen Shopping Nightiin liittyviin yleisiin asioihin perjantaina,viikonloppu meni aivan muissa asioissa ja maanantaina tartuin itse suunnitelmaan..tiistaina odotti 2 palaveria henkilökunnalle...elämäni ensimmäiset itse pitämät palaverit..kesto puoli tuntia x 2, siihen mahdutettuna yleiset asiat ja tekemäni aikataulu mitä kukin tekee ennen iltaa ja illan aikana,sekä tietysti tavoitteet ja tarjoilun teema.
Keskiviikkona tein normaalin 7 tunnin työssäoppimispäivän (jonka aikana kävimme päällikön kanssa hakemassa kaiken tarjoiluun tarvittavan,liikkeestä josta sain tarjouspyyntööni vastauksen;) toisesta en saanut vastausta ollenkaan!) sekä paljon asioita vielä sen jälkeen..esimerkiksi harjoittelin mainostekstausta..Eli 3 totaalisen pitkää päivää sekä äärettömän levotonta yötä oli takana ennen sitä suurta päivää...
Torstaina ennen töihin menoa hankin meille tarjoilupöydän teemaan sopivan kukkakimpun,ja Viherkäiseltä sellaisen sain,mieletttömän iloisen ja hyvän,idearikkaan asiakaspalvelun kera,ja vaikka mustat kukat on tilaustavaraa,valkoista kukkaa spreiaamalla mustalla sekä samaa pirteää väriä lehtiin lisäämällä päästiin siihen lopputulokseen joka minua miellytti..:)
Itse illalle oli asetettu kovat,mutta realistiset tavoitteet...ja ne kaikki ylittyivät!!!!
Pahin pelkohan oli se,jossei ketään ole paikalla..miltä se olisi näyttänyt arvioijan silmissä??
No,onneksi se oli turha pelko ja vaikka vielä vartti ennen aloitusta olin aivan hermoraunio,jotain kummallista  tapahtui ja sain itseni koottua ja vedin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen juonnonkin itse..ja tällä kertaa jännitys ei näkynyt!
Tarjoilupöydästä pistettiin kuva juuri ennen viittä Instagrammiin..niinhän se nykyisin menee;) 




                                 Mahtava ilta kaikin puolin ,hyvä Rauman Seppälä Crew!



                             (Huomenna visujen illanvietto..ihana nähdä pitkästä aikaa ♥)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi Anne - oot tosiaankin nopean toiminnan nainen :D. Onnittelut näytöstä, olisipa ollut hienoa olla paikalla. Pian nähdään ♥

    VastaaPoista
  2. Nopeaa toimintaa tosiaan :D Tiesin että olit hengessä mukana♥Nähdään!

    VastaaPoista