torstai 21. elokuuta 2014

Tavoitteena tutkinto :)

Hiljaiselo on jälleen päättynyt ja Anne aktivoitunut ;) 
Töissä on riittänyt tohinaa uuden VM:n myötä,mutta eihän se vielä riitä,kotonakin on täytynyt touhuta muutosten parissa tottakai..ja ettei pääsisi aika käymään pitkäksi tänään tapasin Annen Kontiolla(tietty!) ja luovutin oman näyttösuunnitelmani..kaikesta huolimatta,vaikka olinkin jo kerran päättänyt että en lähde tutkintoa suorittamaan ollenkaan:( 
Hetkellisestä mielenhäiriöstä on nyt toivuttu ja matka kohti tutkintoa voi alkaa..en paljasta tässä kohtaa vielä enempää,mutta huomenna alkaa suunnittelu ja toteutus tietysti lyhyellä aikavälillä niinkuin arvata saattaa kun minusta on kyse..motivaattorina on siis kiire ja eihän silloin voi tulla kuin onnistuminen :D Pidetään peukkuja!
Muutenkin on tapahtunut paljon..harmi ettei suunnitelmaa ollut aiemmin,monta juttua meni ohi,mutta vielä ehtii..
Viime viikolla rakennettiin naisten osastoa farkkukampanjan merkeissä,ja tällä viikolla edelliset 2 päivää on mennyt miesten osastolla,kaikki tekemiset tietysti on tehty siltä pohjalta mitä Store Experience-projekteissa opittiin ja mitä vaaditaan jatkossa.
Huomenna sitten saadaan palautetta kuinka hyvin oppi on mennyt perille,kun aluevisualisti saapuu katsastamaan työmme jäljen.Aina voi tehdä vielä paremmin,mutta suunta on ainakin oikea.








Tämä viikko on jälleen osoittanut miten asiat voivat muuttua nopeasti..siinä missä maanantai oli epäonnen päivä (loukkasin varpaani,puhelin hajosi jne jne..) on loppuviikko ollut aivan toisenlainen,kruunasihan sen vielä tänään Citymarketista löydetyt tarjous tuotteet niinkuin esimerkiksi Putin-juusto,jota intouduin oikein hamstraamaan :D :D



Tästä on taas enemmän kuin hyvä jatkaa kohti viikonloppua,jolloin luvassa on jotain muuta mukavaa♥





4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää Anne!! (vaikken mää mitään vaatteiden esillepanosta ymmärrä) Oltermanni- Slivoznii sir, jotenki tohon suuntaa lukee paketis ;) Hauskaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos..pikku muutoksia tehtiin tänään kun aluevisu oli vinkkinsä antanut ja kyllä taas näyttää paremmalta :) Kartsa on kielimiehiä;) hienoa!
    Hauskaa viikonloppua sinulle myös!!

    VastaaPoista
  3. Hienoa Anne! Miljoona tsemppihalia näyttöä varten ♥. Pian nähdään :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kirsi,tsempit tulee tarpeeseen♥Viikonpäästä nähdään,loistavaa..Hauskaa viikonloppua :)

    VastaaPoista