sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Askartelupäivä...

Ilman puolesta pimeä ja synkkä sunnuntai kaipasi jotain piristävää tekemistä, päätinkin että tänään aloitan joulukorttien tekemisen..kaivelin kaappeja ja päätin käyttää kortteihin jo kaikkea olemassa olevaa materiaalia..suunnitteluvaihe oli jälleen aika sekavaa,kuten kuvasta näkyy..




Loppujen lopuksi sain kuitenkin mielestäni aikaiseksi ihan lähetyskelpoisia kortteja :)






Toinen pieni askarteluprojekti liittyi koristevaloihin,jotka halusin keittiöön..nimen omaan sopivat juuri sinne..löysinkin mielenkiintoisen,toteuttamiskelpoisen ja ennen kaikkea edullisen idean,jonka tekemiseen jopa minun kärsivällisyys riittää!
Tarvitaan vain koristevalot,mieleisiäsi muffinsi tai cupcake-vuokia,lisäksi jokin hyvä teräase,itse käytin mattopuukkoa.




Sitten vain kokoamaan..ristiviilto vuoan pohjaan ja lamppu sisään,itse käytin 15-lampun sarjaa,joten tekemiseen meni tosiaan vain hetki kunnes lopputulos oli ripustusvalmis.





Sunnuntai iltaisin ajatukset rupeaa väkisinkin siirtymään tulevaan viikkoon,halusi tai ei!Monenlaista touhua on edessä ennen kuin päästään loppuviikkoon ja varsinkin lauantaihin,joka sitten onkin yhtä juhlaa!;)
Sitä odotellessa..


4 kommenttia:

  1. Kauniita kortteja, mahtaako yksi niistä matkata tännepäin, hmm :D. Itse kans aion väkästää joulumarkkinoille valosarjan kakkuvuoista. Ihanan näköistä ja helppoa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi,voit olla varma että sinulle lähtee yksi :) On kyllä kiva idea,helppo! sekä muunneltavissa monenlaiseksi :D

    VastaaPoista
  3. Loistava valo-idea!! Juuri kaipasin uutta ajatusta työpaikan koristamiseen ja nyt se taisi löytyä! Kiitos <3

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla ja ole hyvä ♥ Ei tietty oma idea ole,mutta on hienoa että suomesta löytyy ideanikkareita,joilta näitä vinkkejä saa,helpottaa kummasti omaa osuutta :D

    VastaaPoista