perjantai 13. marraskuuta 2015

Perjantai 13.päivä..


..."Netflix-sarjoja, syön purkista, voisin siivota, mut kenen takia? Kahvi laimeeta, tänäkin aamuna".... ja niin edelleen..hyvät sanat tossa Sannin biisissä,josta Anssi Kela teki tällaiselle lähellä neljääkymppiä olevalle kolahtavamman version..
Olen vain hieman taikauskoinen,mutta jäin tänään kotiin,kun vapaa-päivä tarjosi siihen mahdollisuuden..tarkoituksena oli siivota ja tehdä paljon muutakin hyödyllistä,mutta laiskottelun lisäksi sain ainoastaan aikaiseksi päivitetyn CV:n,jota sitten rohkeasti lähettelin eteenpäin..Nyt sitten odotellaan,olisiko uusien haasteiden aika! ;)
"Pidän elämisestä.Olen joskus ollut hillittömän,lohduttoman,raastavan epätoivoinen,surun piinaama,mutta koettuani sen kaiken,tiedän ilman epäilyksen häivää,että on suurenmoista olla vain olemassa"-Agatha Christie-

Tämäkin epäonnen päivä kääntyy pian huomiseen,ilman että mitään sen kummallisempaa tapahtui,ei tullut Keno-voittoa ja voisin veikata ettei Eurojackpotkaan ole minulle suosiollinen..mutta haaveilla voi..haaveiden siivittämänä huomiseen,meillä on vain tämä yksi elämä,eletään sitä!

 


4 kommenttia:

  1. Ymmärsinkö ny oikein, että jotain työnhakujudanssia on ilmassa? Toivottavasti onnistuu!

    VastaaPoista
  2. Heippa Kari,pitkästä aikaa ja kiitos kommentista!
    Kyllä,oikein ymmärretty,täytyy välillä edes yrittää.
    Hieno kuva sulla muuten :D
    Raskasta Joulun Odotusta sinulle!;)

    VastaaPoista
  3. "Raskasta Joulun odotusta"... toi on niiiin hienosti sanottu! :D samoin sinulle Anne!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kartsa..Raskas Joulun odotus jotenkin sopii meille :D!

    VastaaPoista