keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lisää askartelua..

Maanantaina sain uuden tehtävän..koota "muistojen kirja" eläkkeelle jääneelle työkaverilleni.Perusteena se,että olen hyvä kirjoittamaan..aluksi luulin että käsin!!mutta loppujen lopuksi kyse olikin muistojen puhtaaksi kirjoittamisesta..huh!Toki voisin käyttää teksteihin äidinkielellistä osaamistani;),mutta en halua muokata tekstejä,koska mielestäni silloin niistä poistuu se kirjoittajan persoonallisuus,niinpä olen vain koonnut tekstit,vaihtanut fontin jne.
Harmillista on se että muistoja osallistujilta tulee hyvin verkkaiseen tahtiin(vasta puolet tähän mennessä!)joka vaikeuttaa ideointia ja kokoamista,kun "kirjan" pitäisi olla luovutus valmis lauantaina juhlissamme.
Enkä tietty pidä kiireestä,varsinkaan kun lopputuloksen pitäisi näyttää hyvältä!
Kansilehden olen kuitenkin saanut suunniteltua,minulle annettujen toiveiden mukaan..kiiltävää,valkoista ja kultaa..kanteen mustavalkoinen kuva ja haluttu teksti sekä kokonaisuus naisellinen.




Kartonki on valkoista helmiäiskartonkia,joka kiiltää kauniisti(tosin ei näy kuvassa),lisäsin kullan väristä koristeteippiä ja tuolla narulla olisi tarkoitus sitten sitoa koko nippu yhteen..niin ja tietty kanteen tulee se tärkein eli valokuva..
..nähtäväksi sitten jää millainen on lopputulos ja koska on valmis:D

Eilinen päivä töissä meni aluevisun ohjauksessa..aamulla oli aikamoinen meininki,kun heti alkajaisiksi käännettiin yksi seinä toisinpäin..hurjaa touhua!
Mutta lopputulos tottakai parempi kuin aiemmin.
Illalla intouduin vielä tuunaamaan kansion,johon voin laittaa työ-ja koulutustodistukset jne.
Aiemmin kansio on ollut aina hukassa,nyt sen pitäisi erottua muiden mustien kansioiden joukosta! 





Huomenna illalla vuorossa olisi joululahjojen paketointi,toivottavasti ei jää vain haaveeksi.. ;D

2 kommenttia:

  1. No siehän oot oikein innostunut askartelusta :D. Ja miten oot päässyt jo joululahjapaketointivaiheeseen, mulla ei vielä edes oo ideoita, mitä kenellekin aion ostaa... Nähdään lauantaina :D

    VastaaPoista
  2. :D Tekee hyvää mielelle,kun ei ehdi synkistellä ulkona vallitsevaa pimeyttä ja vesisadetta..mitä lahjoihin tule,tämä oli vasta ensimmäinen vaihe,omat lapset on sitten se haasteellisempi juttu!
    Paketoimaan en pääse,kun unohdin lahjapaperin,vaikka kävin kyllä kirjakaupassa tänään pariinkin otteeseen!!:D
    Kiva että nähdään..toivottavasti sillon on kunnon hulina!

    VastaaPoista