perjantai 20. marraskuuta 2015

Pikimust Perjanda

Tänään olen viettänyt ansaittua vapaa-päivää..ja nimenomaan nauttinut siitä,keskittyen itseeni,tarkoituksena ladata patterit huomista päivää varten,josta tulee juhlallinen,mutta pitkä,voi olla että jatkuu reippaasti sunnuntain puolelle!! ;D
Tänään Raumalla vietetään:Pikimust Perjanda,jolloin liikkeet ovat auki pimeästä pimeään.
Voit lukea päivästä tarkemmin täältä.
Päivästä innostuneena,revin itseni aamuvarhaisella sängystä ylös ja suuntasin kohti keskustaa katsastamaan kuinka hyviä tarjouksia liikkeistä löytyykään.
Ja löytyihän niitä..pienien ja hieman isompien ostoksien kanssa palasin hyvillä mielin kotiin,kannatti lähteä ja toivottavasti tämä tapahtuma tuli jäädäkseen Raumalle.
Nyt sitten edessä olisi vaatteiden valinta huomiselle illalle,töissä ollaan toki jo valmiiksi juhlavaatteissa,mutta haluan vaihtaa,jotta saa sen tunteen pois että lähtisi illan viettoon työvaatteissa!Vaatteiden vaihto ja valmistautuminen tapahtuukin sitten työpaikalla,koska aikaa on niin vähän ettei ole mitään järketä lähteä kotiin välissä,kiire on hyvä välttää.
Huomenna syttyvät Vanhassa Raumassa jouluvalot klo.15,ja sitä ennen on monenmoista ohjelmaa,myös Liikekeskus Wännissä ;) Tarkemman ohjelman löydät täältä.
Tänään olisi vielä tarkoitus saada myös omat jouluvalot pihalle..katsotaan onnistuuko,yksin en projektista selviä!
Jos vielä kerkeän voisin paketoida niitä aiemmin mainitsemiani joululahjoja,nyt kun paperiakin on..ja tehdä ystävilleni pieniä lahjapusseja
Mulla on tällanen väsytystaktiikka tänään,jotta loppujen lopuksi saisin mahdollisimman hyvät yöunet ennen huomista. :) 
Vauhdikasta perjantain jatkoa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti