torstai 20. maaliskuuta 2014

Arkkitehtuuria ja Hauskat kouluvideot..

Kertaheitolla koko tämän viikon tapahtumat tähän mennessä...tällä hetkellä on jonkinmoinen blogiähky,mutta josko nyt onnistuis kirjoittaminen kun edellisestä on kulunut jo useita päiviä..
Maanantai oli vapaapäivä,ja se meni perinteiseen tyyliin kotihommissa,lisäksi sain vihdoinkin soitettua kirppariloosi-varauksen,jono on noin 2 viikkoa,mutta innolla aloitin heti myyntiin menevien vaatteiden keräämisen ja hinnoittelun...tosin vaatekomerossa ei mitään huomattavaa vähenemistä tapahtunut vielä noiden toimien jälkeen..ehkä se johtuu siitä mitä työkseni teen..vaatteita on todella paljon,mutta käyttövaatteita todella vähän;)
Tiistaina oli arkkitehtuuri-esitysten vuoro..itse tehtävä on annettu jo Joulukuussa,ja se teksti versio on lähetetty arviointiin aikoja sitten,mutta nyt oli tosiaan esitysten vuoro.
Arkkitehtuuria tulikin tuutin täydeltä päivän mittaan,vuodesta 1700 vuoteen 2013!
Itselläni oli vuodet 1981-2000,ja esityksestä pyrin tekemään lyhyen ja ytimekkään.Alkuperäiseen teksti versioon verrattuna,poistin paljon ja lisäsin tilalle sellaista mitä kuulijoiden on mukavampi kuunnella,unohtamatta kuitenkaan pääpointtia.Loppupäivä meni tekstausta treenaten,koska uusi tehtävämme liittyy siihen,siitä sitten lisää ensiviikolla.
Keskiviikkona jatkettiin pareittain tuote-esittelyn valmistelua,ja puolilta päivin olikin sitten itse esitysten vuoro,jotka videoitiin.Viime viikolla saatiin Eevan kanssa helposti valittua yhteinen aihe eli kosmetiikka ja tuotteena päädyimme Lorealin uutuus mascaraan:Mega Volyme Miss Manga.Teimme esittelyn tueksi loosin,värit siihen tulivat tuotteesta:pinkki ja musta.Viimeistelimme loosin keskiviikkona ja siihen olin kyllä tyytyväinen,ripsari kun on sen verran pieni tuote että sen esillelaitto on haasteellista,ja tietysti käytettävä materiaali on sitä mitä koululta löytyy...





Sitten esitykseen..vaatteet meillä oli valittu väriteeman mukaisesti,pinkkiä,vaaleanpunaista ja mustaa,itse tuote-esittely teksti oli lyhyt,mutta piti sisällään kaiken olennaisen...olisin kuitenkin halunnut sisäistää tekstin paremmin,niin että se olisi tullut ulkomuistista,silloin omalta osaltani esitys olisi ollut energisempi ja uskottavampi..Kun videolta itseään katsoi,huomaa että jännitys näkyy vakavuutena ja rentous puuttuu..itse jännitin omaa ääntä,mutta Katjan mielestä sitä voisi kuunnella joka ilta,ei tosin puuduttavassa mielessä,niinkuin itse veikkasin..;D
Ehkä seuraavaksi voisikin harkita alan vaihtoa ja siirtyä radioon,vaikka myöhäisiltaan,silloinhan ei tartte itseään videolta kattella ja vain ääni ratkaisee:D
Mutta esitys meni ihan hyvin,harjoitusta vain lisää niin kyllä se siitä!
Päivän hauskin esittely oli ehdottomasti Karilla ja Kirsillä Juhla-mokasta..meidän (putous-tyyppiset )uutisankkurimme saivat osan poistumaan luokasta kesken kaiken enkä itsekään voinut naurua pidätellä koko esitystä,tietyistä sanoista ja kanssakumppaneiden reaktioista johtuen..Hauskinta lienee ettei tarkoituksena ollut tehdä tuollaista esitystä,mutta aivan mahtava se oli!
Naurettiin sitä vielä tänään Kokemäellä kun tarjoutui mahdollisuus uusinta-katseluun:)eipä pitänyt Susannankaan pokka alkuruutua pidemmälle..
Videolta näkee itsestään myös esimerkiksi omia ilmeitä,joita ei tiedosta..omalta kohdaltani nuo ilmeet paljastui Sannin ja Kirsin videosta,kohdassa jossa Sanni tarjoili meille kivennäisvettä..:D Taas sai nauraa..toivottavasti sitä ilmettä ei esiinny usein,itsehän en ole siitä tietoinen..ja jos esiintyy olen pahoillani!
Tänään opeteltiin myös paljon lisää photoshoppia,ja päivä oli helpompi kuin autocadin kanssa!Päivä oli myös minulle viimeinen Kokemäellä koska huomenna on paljon asioita hoidettavana ja näin ollen jätän minulle tarjottavan opin vastaanottamisen väliin:)
Lauantaina juhlitaan yhden rakkaimman ystäväni "25"-V-synttäreitä Uudessakaupungissa,antoisan ja taatusti railakkaan sauna-illan merkeissä!
Talven takaisin tulosta huolimatta Nautinnollista ja Hauskaa loppuviikkoa kaikille tasapuolisesti,XOXO!


Tämä biisi saa minut ja synttärisankarin varmasti tanssimaan,vuosi vuoden jälkeen:D





2 kommenttia:

  1. Teillä oli tosi selkeä ja hyvä esitys. Vieläkin pitää kehua sun ripsivärin esillelaittoa, loistava :D. Oikein hauskaa viikonloppua ja juhlia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirsi,pinkki kehys löytyi kaapista ihan viime hetkillä ja pelasti esillepanosta aika paljon :DHyvä että kerrankin tuli joku idis jonka myös toteutin samantien:)

    VastaaPoista