keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Näyteikkuna nauhoista

Kuten eilen kirjoittelin tänään toteutettiin meidän reippaalla naisporukalla näyteikkunaa Vanhassa Raumassa,mun lisäksi ikkunassa hääräsivät:Kirsi M-M,Kirsi.J. ja Sonja.
Tavoitteena oli saada laitettua meidän visu-porukalla tekemät nauha-askartelut ikkunaan herättämään huomiota ohikulkijoissa,idean moiseen meidän opettaja Anne oli saanut messuilta.
Lisäksi ikkunassa käytettiin Kirsin(J)tekemää turhake-taidetta,ja ainakin kerran vielä täytyy sanoa että taulu on mielettömän hieno, ja hyvästä syystä sen ympärille rakentui toinen puolisko ikkunasta,kultainen puoli;),väreinä kullan lisäksi,violettia,ruskeaa ja beigeä.Pahoittelen kuvien laatua,ihanan auringon paisteen ja kännykkäkameran ansiosta kuvat eivät ole lähelläkään priimaa,mutta josko niistä hiukan selkoa kuitenkin sais:








Keskelle katseenvangitsijaksi valikoitui sinistä ja toisen ikkunan laitaan oranssin sävyiset,vaaleanpunaiset ja yksi punainen työ,ikkunan pohjalle laitoimme tauluja joissa on käytetty rikottuja astioita.




Hauskaa oli(jälleen),rautalankaa ja siimaa kului,ja nyt ikkuna herättää erilaisuudellaan mielenkiintoa ohikulkijoissa!Kiitokset vielä tiimille:)

Eräs ohikulkija oli myöskin jättänyt tassuterveisensä meidän muuten niin puhtaan toitskun konepellille;D


Huomenna kutsuu Kokemäki,herätys siis jo kello hyvissä ajoin........



2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta seurasta ja ripusteluista :). Ikkunasta tuli todellakin erikoinen, vaikka sisältä näyttikin "pahalta".

    VastaaPoista
  2. Sisäpuoli näytti kyllä aika hurjalta varsinkin loppuvaiheessa;D

    VastaaPoista