torstai 9. tammikuuta 2014

Näyteikkunan suunnittelua ja työturvallisuuskortti

Eilen suunniteltiin innolla ja vähemmän innolla edessä olevaa näyteikkunan tekoa,tehtiin tyylikortteja ja luonnoksia.Annettiin vinkkejä toisillemme ikkunoita varten,en vaan hoksannu vinkkiä kysyä yhteen askarruttavaan kohtaan(Ikkunassa nro.2)..,no,Kirsin kanssa juttelin siitä tänään ja oltiin samoilla linjoilla,mutta oli kiva saada vielä toisenkin mielipide:)Niin ja pitkästä aikaa sain nukuttua kunnolla viime yönä..hyvä niin,koska tänään meillä oli 8 tunnin mittainen työturvakorttikoulutus,edellinen kortti mulla oli jo vanhentunut joten nyt sen sai sitten uusittua,hyvä juttu.Naurua riitti vaikka aihe oli puuduttavaa(sori,Kari ;)Hanna täytti tänään 30.V. ja tarjosi kaikille viinerit,ja kahvit kermalla,oli kyllä hyvää:)Kiitos!
Eilen saatiin tieto että myös Visut pääsevät Helmikuun 5.-7.päivä Tukholmaan Stockholm Furniture & Light Fair messuille,mieletön mahdollisuus!
Huomenna kouluun vasta kympiksi,materiaalioppi aiheena,palaan asiaan;)

4 kommenttia:

  1. Jaa puuduttavaa? Mää olin iha liekeissä;)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Nytpä tulin vastavierailulle :) Täytyy jokuhetki selailla vielä enemmän. Pikavilkaisulla näyttää, että aika poikkeavat ovat meidän koulutus käytännöt vaikka samaa alaa opiskellaankin :) Meiltäkin lähtee muutama tonne Ruotsiin :) Tai siis bussillinen mut meidän luokalta vissii kuusi. Ite nyt taisin sitten skipata tän. Ajattelin kyllä ensivuonna lähteä tonne messuille.
    Parannusehdotuksiakin kaipailit? Mullekin saa niitä enemmän kun mielellään esittää koskien ihan mitä vaan. Myös mun hlö.kohtaista blogia. Mulle tulee tästä sun mieleen lähinnä noi kuvat ja banneri. Muutenhan jokaisen blogin on minusta tärkeintä olla kirjoittajansa näköinen :) Mutta itse siis tykkään (ainakin nykyään), että kuvat ovat aika isoja niin on kivempi katsella ja tuo eloa blogiin. Ja sitten toi banneri on minusta niin kiva juttu, että tuntuu et haluaisin uusia sen aina. Toisaalta sulla luo haasteita toi tausta. Eli jos haluat bannerinkin taustan olevan tuo pilkullinen niin täytyis sit vähän soveltaa. Ja vois olla hankalaa saada toi pilkkukuvio kohtaamaan keskenään. Toisaalta pelkkä musta vois toimia bannerin taustalla ja sit joku kiva fontti nimessä... :) Tulee aina erinäköinen kun tekee itse eikä käytä näitä bloggerin ilmaisia. En tarkoita etteikö nekin olisi nättejä, vaan että itsetehty on persoonallisempi :) Sori tää romaanin mittainen kommentti :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos,Milla kun kävit vierailulla:)ja kiitos kattavasta kommentista, tuli hyviä vinkkejä blogin ulkonäön kohentamiseksi,täytyy vaan löytää sopivaa aikaa kun muutoksia rupee värkkäämään :D

    VastaaPoista