perjantai 3. tammikuuta 2014

Pirtsakkaa perjantaita!

Rytinällä on tämä vuosi lähteny käyntiin ja sama tahti tuntuu jatkuvan..jos joku on lomalla valitellu että aika käy pitkäksi,en voi sanoa samaa,mulla ei tunnu tunnit vuorokaudessa riittävän..joka ilta,tai no,yö hätkähtää siihen samaan ajatukseen:"mitä ihmettä onko kello jo noin paljon??"Ja kun nukkumaanmeno menee pitkälle aamuyön puolelle on sanomattakin selvää että se on taas seuraavasta aamupäivästä pois kun nukkuu puoleen päivään..eli tälläinen rytmi on parissa viikossa muodostunut..ja pikkusen jännittää mikä on virkeystaso Loppiaisen Tallinnan reissulla kun lähtö on aamuyöllä...
Koulujututkin on ollut kovasti mielen päällä..arkkitehtuuri-tehtävä oli hermoja raastava ja vei älyttömän paljon aikaa..mun mielestä pahin tehtävä tähän mennessä mulle!Jos joku on selvinnyt parissa tunnissa,onnittelen;)Tänään kävin uudestaan Koti-Vakassa,varmistamassa vielä että pääsen tekemään näyte-ikkunan sinne Tammikuussa,ja kyllä pääsen :),edelleen siellä oli kovasti kiirettä joten yksityiskohtien (mikä ikkuna,mitat,tuotteet jne..)läpikäynti jää tiistaille.Toiminta-Tiistai tulossa heti reissun jälkeen,mikäs sen parempaa!
Huomenna mennään häihin,vihkiminen on Pyhän Olavin kirkossa Yläneellä ja juhlat (kappas vaan),Säkylän Honkalassa..Nyt ei ole sitä lunta,mitä arvelin olevan kun kutsu tuli,mutta häät on aina ihania!Tästä se juhlaputki lähtee..
11.1 on vuorossa ristiäiset,helmikuun alussa lähdetään laivalle,maaliskuussa jälleen Tallinnaan,sitten on liuta erinäisiä tasa-synttäreitä..muutamatkin 30.v. synttärit,yhdet nelikymppiset,esikoinen täyttää 18 kesäkuussa ja samassa kuussa nuorempi neiti pääsee ripille,60.v. synttärit..puhumattakaan niistä ylläreistä mitä varmasti vielä tulee..Vauhtia siis riittää,ei tarvi ainakaan sanoa kun että ei tapahdu mitään!Tohon listaan kun pistetään ihan ne arkiset asiat,koulu,pakolliset pahat,jne..niin eiköhän sitä taas kesällä ole pienen lomapaussin tarpeessa:)
Tänään alkaa uusi kausi Voice of Finlandista(aivan loistavaa!)ja tulee Tartu mikkiin-jakso,jonka kuvauksia nuorempi neiti pääsi luokkansa kanssa seuraamaan,jänskättää näkyykö neiti kuvissa..
Hauskaa ja Aktiivista viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. No huh, huh, sulla riittää tohinaa. Ja vielä koulujutut tosiaan päälle... Mulla kans näyteikkunan mittaaminen yms. jää nimenomaan sinne tiistaille. Hirvittää jo etukäteen SE päivä. Pian nähdään :D

    VastaaPoista
  2. No kyllä hirvittää muakin SE tiistai,miten energiaa riittää..,mutta maanantaina nähdään:D

    VastaaPoista