tiistai 26. marraskuuta 2013

Raskasta Joulua-Markkinointikampanja


Pikkujouluista on selvitty takaisin arkeen ja tänään tehtiin Karin kanssa markkinointikampanjaa,Raskasta Joulua 2013 levylle.Tuote oli omavalintainen ja sellainen joka kiinnosti meitä molempia.Myyntitavoitteeksi laitettiin vaatimattomat 10000 kappaletta eli kultalevyyn oikeuttava määrä,mikä oli mielestämme realistinen koska kyseessä on kausituote ja myyntiaika ajoittuu välille 1.11-23.12 kutakuinkin.


Tehtävä oli haastava ja sai todella miettiä miten tästä selvitään niin sanotusti kunnialla.Onneksi kumpikin oli tahoillaan mietiskellyt tehtävää:)loput tai aika paljonkin mietittiin yhdessä ja saatiin hyvä esitys aikaiseksi,vaikka itseäni ihan hemmetisti jännittää aina noi toisten edessä esiintymiset!!!:/

Tällä tekstillä aloitettiin: Joulu on vuoden kamalinta aikaa. Ensinnäkään mitään hauskaa ei voi tehdä, sillä koskaan ei voi tietää, milloin joku kääpiökasvuinen punanuttu on läähättämässä ikkunan takana. Toiseksi, joulukuu tuntuu olevan täynnä virallisia pyhiä ja niiden aattoja, jolloin lähes kaikki levykaupoista nakkikioskeihin tarjoavat vain lappua luukulla. Kolmanneksi, jouluna on kylmää, märkää ja pimeää. Mutta mikä pahinta, niitä halvatun joululauluja joutuu kuuntelemaan väkisinkin, mikäli erehtyy edes hetkeksi ihmisten ilmoille. Viimeistään itsenäisyyspäivän kieppeillä Petteri Punakuonon kulkuset tekisi jo mieli tunkea sinne, minne joulupukki suukon sai. Onneksi tilanne on viime vuosina kohentunut, kammottavista puhki soitetuista joulurenkutuksista on nykyään olemassa myös kuuntelukelpoiset versiot – tietenkin suomalaisten eturivin muusikoiden esittäminä.


Ja tähän loistavaan videoon se päätettiin:




Ostakaa ihmeessä levy,se on aivan mahtava!
Kylmät väreet vaan menee sitä kuunnellessa,omiksi lemppari biiseiksi on noussut Mielenrauhaa ja hieman yllättäen Julen Är Här ;)
Ps.Myös Konserttikiertue on meneillään,viisi niistä on jo ennakkoon loppuunmyyty,mutta muissa on vielä tilaa,kuten Raumalla 7.12 ;)
 
Raskasta Joulua!

 





3 kommenttia:

  1. Hyvä meidän joukkue!! :) En ol kans koskaan tykänny esitelmiöidä luokan tms. edessä...Ny autto paljon kun puhuttiin vuorotellen, yksin olisin ollu lirissä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä TE, ihan mielettömän hyvä esitys :D. Ja toimiva --> levykauppaan

    VastaaPoista
  3. KIitos kaunis,hyvä me!:) Levykaupassa puhuminen ja levynkampanjointi olis varmasti ollu helpompaa kuin luokan edessä ;)

    VastaaPoista