keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Vaikka tätä viikkoa mennäänkin jo kovaa vauhtia palaan vielä hetkeksi menneeseen viikonloppuun..
Perjantaina olin ihan kaikessa rauhassa kotosalla,ajattelin että nyt on aika ottaa totaalinen irtiotto koulusta,ei blogia,ei askarteluja,pelkkää olemista ja rentoutumista,ja keskittymistä aivan muihin asioihin.Onnistui!
Lauantaina mentiin syömään Hannan,Sannin,ja Sonjan kanssa Buena Vistaan ja sen jälkeen Iso-Hannuun katsomaan elokuvaa Leijona Sydän.
Ruoka oli hyvää ja todella täyttävää:
Pääruokana mulla oli Reilu Porsaanpihvi valkosipuliperunoilla,ruokajuomana Lapin Kultaa ja vettä :)





Ja jälkiruokana tai oikeastaan juomana Vistan Mocha,Nam!



Elokuva oli erinäisiä tunteita herättävä,suosittelen!!

Sunnuntaina käytiin Laitilassa onnittelemassa appiukkoa ja sielläkin syötiin,joten kahtena päivänä peräkkäin "valmiiseen pöytään",harvinaista herkkua!

Ja sitten tähän viikkoon,maanantaina vapaapäiväiltiin,oli kiva kun sai rauhassa herätä eikä ollut mitään pakollista tehtävää.Oli aikaa käydä kirpparilla ja kahvilla ystävän luona,kaikessa rauhassa.Sain tietää että meistä tulee kummeja ja että tuleva kummilapsemme on pieni poika.Vielä kun malttais odottaa että pienokainen syntyy,jännittävää aikaa siis.
Eilen oltiin Kokemäellä turvallisuuskoulutuksessa,jonka veti Jarno Toivola Greyman Training Unitista.Aamulla oli vähän sellanen fiilis,että ei hemmetti,onhan näitä nähty,mutta aika kului kuitenkin nopeasti,positiivinen yllätys siis.
Tänään on laskettu prosentteja ja alveja aamupäivä ja nyt ollaan sitten netin ihmeellisessä maailmassa.Alkaa kahvi tuoksua sen verran että taitaa olla paussin paikka;)Hyvää keskiviikkoa kaikille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti